Tidsklemma

Vi gikk inn i 2020 med fokus på psykisk helse og hjerterom for alle. Fra alle kanaler blir vi oppfordret til å leve mens vi kan, ta vare på hverandre og ha døra på gløtt. Vi må bli flinkere til å se hverandre i hverdagen, både med og uten filter. Selv om vi så gjerne vil, er det ikke alltid så lett å være spontan og sosial. Dette er noe vi fruene erfarer stadig vekk. 

Nå må vi forholde oss til barnefri, turnus, kjærestetur, lamming og våronn. Treffpunkt må avtales 2 måneder i forkant. Vi må være nydusja og freshe, helst ikledd ei ny bluse. Det skal serveres fancy mat fra byen som ingen egentlig liker. Dørstokkmila blir ofte så høy at vi må melde avbud i siste liten, og vertinna står slukøret tilbake.

Nei, det var bedre før da vi kunne henge litt rundt. Sykle bortpå ferista eller ned på krysset for å se om det var noen som var ute i samme ærend. Vi kunne sitte på rampa og dingle med beina mens vi spiste rabarbra med sukker på i timesvis. Folk stakk innom for å skravle og for å bli oppdatert på det som skjedde i bygda.

Vi er alle enige i at vi må møtes oftere, gjøre noe sammen og finne tid.  I år skal bli året da vi skal leve livet. Slik det ligger an nå, blir første mulighet andre helga i mars..

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg