Lokal klimakrise

 

 Ingenmannsland, eller kjølen, strekker seg fra Snøplogen og fram til ferista ved Stugulykja . Den litt over 3 km lange strekningen føles som en evighet for de som kommer utenfra. Det eneste tegn på sivilisasjon er høyspentledningene og noen telefonstolper som prøver å holde seg oppreist etter møte med lokale sjåfører.     

Et annet tegn på sivilisasjon er brune papirposer, røde pappbeger og en ølboks i ny og ned som ligger henslengt i grøftekanten sommer som vinter. Fruene vurderer å sette Greta Thunberg på saken, denne forsøplingen i nærmiljøet begynner å gå for langt.

Tenk på sauen på Oddland og kua på Engstad, som skal ut på beite. Vi har alle sett bilder av fisk fulle av plast. Fruene er bekymret for hvordan det blir med fårikålkjøttet hvis sauen spiser opp pommesfrites og papp fra McDonalds. For ikke å snakke om biffen, etter at kua har satt til livs en halv boks med øl. Vil resultatet bli stuttreist mat med smak av fjortisfyll og dagen derpå?

Dagens pekefinger går til deg som er glad i junk mens du kjører over kjølen, ta med deg søpla hjem! Hvis du skrur ned lyden, kan det hende du får med deg et par miljøstasjoner du kan svinge innom. Legg på en brei en så slipper du til og med å gå ut av bilen!

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg