Saksumdalsfruer til salgs..

Som noen sikkert har fått med seg, så har der vori såmmår og ferie for de fleste. Vi har vori opptatt med å sole oss, fjelltopper, bærplukking og vedlikehold. For ting gjør seg ikke sjøl, og med en ny vinter i vente må hus og fjøs være i orden både ute og inne. Innimellom all ferieringa har det og vorti tid til å lesa litt i avisa. Som sjølutnevnt bygdeinfluencer, er det ikke til å unngå at vi har bitt oss merke i debatten om annonsering av ulike tjenester på Instagram. Saksumdalsfruer er relativt aktive på den fronten, men nok en gang har vi gått glipp av store inntektskilder. For influencere har nå begynt å spe på inntekta med la følgere bestille bildetjenester mot betaling. Så hvis du virkelig vil sjå litt sprekere bilder enn det som kan legges ut på nett, kan du betale en slant. Bilder og filmer som sendes direkte til fansen, og som viser fram både rævsprekk og kløft, gir mer penger i kassa enn sminke og vegetarmat.Utfordringen er å balansere reklame og salg av slike tjenester, og om dette rett og slett er å regne som å selge seg- det er det delte meninger om..

Vi burde ha kasta oss på trenden og solgt bilder av Baklia i solnedgang, blåbæra på Korsåsen og ferista på Pålstuen. Det hadde forsåvidt vori innafor, for pen natur kan være verdt å betale litt for. Vi kunne ha sprita opp med ei lettkledd Prestkjærring og et dunkelt Hulderhøl. For det må være litt på kanten, for å gi følgere det de vil ha. Ingen orker å sjå på kakudeiger og strikkagensere, ei heller markblommer og fjøsdører.

Det må være noe som får det til å pirre. Nakjin kropp som vrir seg på divanen, det skal liksom folk få reklamere for- detta skal likestilles med ærlig arbe. Mulig vi æ pripne skautkjerringer, men vi er ikke redde for å by på oss sjøl. Vi gjør det vederlagsfritt uten annonsering. Det er bare det at vi har fokus på litt andre ting enn å gjøre trutmunn mot betaling.

Vi har rett og slett ikke skjønt at det er penger å hente. Hvis vi ikke skal bli rike sjøl, så er der mulig å gi pengene til et godt formål. Det er det flere pene damer på nett som er åpne for. Så puppebilder for en god sak er innafor..

Kanskje kan denne tjenesten erstatte både loddsalg og basar? Sjå for deg at du sitt heme I godstolen, du kunne ha tenkt deg en god kaffekopp og et kringlestøkke- kjenne spenninga og drømmen om å vinne hovedgevinsten bygge seg opp. Så kunne du sendt ei mld til basarkomiteen og fått et basarbilde i retur. Hvis vi hadde lagt på lyden av trekkemaskina, kakling fra veltsalen og litt ungeskrik så hadde stemningen vært satt og basarrusen kunne spredd seg uti kroppen.

Vi må jobbe videre med konseptet og vi har noen ideer på blokka. Høsten er ei travel tid, og med naturen i brann vil det bli mye pene bilder. Tyttebærplukking og sausanking i høge gummistøvler kan sette fantasien i sving, for ikke å snakke om potetplukking i litt for stutt stakk…

Prestkjærringa i sommersol kan pirre de fleste!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg